Bayrampaşa Millet Bahçesi tamamlandı

İstanbul Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski Pancar Motor Fabrikası alanında inşa edilen Bayrampaşa Millet Bahçesi, yüklenici firma tarafından tamamlanarak tutanakla Bayrampaşa Belediyesi’ne teslim edildi.

Bayrampaşa Millet Bahçesi’nin yakında hizmete açılması bekleniyor.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, sosyal belediyecilik anlayışı ile kenti güzelleştirmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Çok çalıştık, çok mücadele ettik. Bayrampaşa’nın kimliğine yaraşır biçimde çok güzel bir Millet Bahçesi inşa ettik. Böylece betona değil yeşile ve geleceğe yatırım yaptık” dedi.

Başkan Aydıner, “Vatandaşlarımızın keyifle zaman geçirebileceği Millet Bahçemizde adeta yok yok. Birçok özeliği ile bölgeye ve İstanbul’a nefes aldıracak dev Millet Bahçemizin inşaatı yüklenici firma tarafından tamamlanarak belediyemize teslim edildi. Halkımız ve kentimiz için hayırlı olsun. İnşallah çok yakın bir zamanda bu muhteşem projeyi halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Tematik bahçelerle donatılan Millet Bahçesi; çocuk oyun, etkinlik ve pilates alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkuru gibi vatandaşların aileleri ile vakit geçirebileceği çok sayıda özellik taşıyor.

Biyolojik gölet ve kuru havuz da yer alan bahçede, 200 araç kapasiteli zemin altı otopark da bulunuyor.

Müze ve kütüphaneler, çim amfiler, millet kıraathanesi ve gül bahçesi gibi alanlar da Millet Bahçesi’nin doğal ambiyansına eşlik ediyor.