Kartal Belediye Başkan Adayı Karakaya projelerini anlattı

Fotoğraf: Ömür Kaya Hanzey / İstanbul Yeni Haber

AK Parti Kartal Gençlik Teşkilatı tarafından Kartal’da ‘Gençler Buluşuyor’ programı düzenlendi.

Neyzen Tevfik Meydanı’nda düzenlenen programa AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, MHP İstanbul İl Yöneticisi Metin Özüpek, MHP MYK Üyesi Şahin Gürz, AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri ve gençler katıldı.

Düzenlenen programda açıklamalarda bulunan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Karakaya, ilçede hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Kartal’ın İstanbul’un en eski ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Karakaya, CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) yönetiminde ilçenin proje ve yatırım noktasında geri kaldığını kaydetti.

Karakaya’nın açıklamaları şu şekilde:

“Biz Kartal’ı kazandığımızda burası yaşayan bir kent olacak.

Belediyeyi sırça köşklerde yönetmeyeceğiz. Alanlarda vatandaşların arasında olacağız.

Artık Kartallı vatandaşlarımız yemek yemek için, alışveriş yapmak için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacak. Aksine başka ilçelerden vatandaşlarımız bizim ilçemize gelecek.

Kartal’ı öyle bir şahlandıracağız ki herkes şaşıracak.

Bizim o kadar güzel bir sahilimiz var. Ama maalesef şimdi gidip bakalım ölü bir kent görünümünde. Biz geldiğimizde Kartal yaşayan bir kent olacak.

Gençlerimize özel önem vereceğiz. Kütüphaneler, Gençlik Kültür Merkezleri oluşturacağız. Gençlerimiz burada üretecek ve büyük işlere imza atacaklar.

Kartalımızın markası Kartalspor’u yeniden eski günlerine getireceğiz. Gençlerimiz için kendilerini geliştirebileceği merkezler oluşturacağız. Ahlaklı, çalışkan, üreten bir gençlik yaratacağız.”