İstanbul’da depreme dayanıklı konutların temeli atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla Sultangazi’de bulunan Yunus Emre Mahallesi’nde rezerv akan ilan edilen projenin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma töreninde konuşan İmamoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sultangazi Yunus Emre Mahallesi Rezerv Konut Projesi bu bölgede riskli yapılarda yaşayan hemşehrilerimiz için hayat kurtaran bir çözüm olacak.

Burayı özenli projelendirdik. Gerçekten mimarisiyle, çevresine hem değer katacak, yön verecek, hem de bir kaliteyi taşıyacak.

İştirak şirketimiz KİPTAŞ ve belediyemizin Deprem Risk Yönetimi Ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı aracılığıyla hayata geçireceğiz projemizi projenin en kısa zamanda bitirileceğinden hiç kimse şüphe duymasın.

Çünkü biz verdiği sözü tutma vaatlerini zamanında yerine getirme konusunda sicili çok temiz bir yönetimiz.

Temel atmalarımız ve teslimlerimiz de devam ediyor. Bakın seçim meçim dinlemiyoruz, seçime dönük insanları aldatmıyoruz.

Bitmeyen projeleri bitirdik demiyoruz. Daha henüz rayları bile olmayan yere bir tane tramvay getirip tramvayı bitirdik demiyoruz.

Bunları yaptılar 2019’daki seçimden önce. Biz bunu yapmıyoruz. Bitirdiğimiz işleri açıyor başladığımız işlere temel tören, temel atma töreni yapıyoruz.”